Sweet Fruit - ervaring van een vriend

Sweet Fruit - ervaring van een vriend
*** Vriend van JWE Baits - Angelo ***
Angelo viste onlangs met de binnenkort verkrijgbare Sweet Fruit. Zijn ervaring?

Na een periode op verschillende bekende wateren wat vertrouwen te winnen was het tijd om weer iets nieuws aan te snijden. Na wat onderzoek te hebben gedaan was er op 20 minuten rijden verderop een interessant water waar over de visstand weinig bekend is. Dit kon alle kanten op natuurlijk. Na enkele sessies verkenningswerk was het tijd om een strategie uit te denken.

Mijn materiaal en rigs, daar heb ik alle vertrouwen in. De enige oningevulde schakel was het aas. Via via kwam ik bij JWE Baits terecht, een voor mij lokaal bedrijf met de nodige kennis van karpersnoep.

Na een leuk gesprek met Jan Willem werd al snel duidelijk dat we op dezelfde lijn zaten. Korte sessies, veel schakelen en uitproberen.

Gezien het een relatief onbekend water is had ik mijn zinnen gezet op een niet te hevige bol qua kleur en geur, maar wel barstensvol voedingswaarden. Al snel kwamen we bij de Sweet Fruit uit, een ietwat zachte bol die zich perfect leent aan de voorwaarden die ik had gesteld.

Enkele dagen voeren later dan de eerste sessie gedraaid, met resultaat! Het zachte karakter van de Sweet Fruit heeft zich zeker bewezen. Toen de ochtend aanbrak draaide ik voor de laatste keer mijn hengels binnen, met 13 stuks op de teller was het tijd om te gaan slapen.
  JWE Baits     10-09-2017 22:25     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Volg ons op Social Media

Volg ons op Social Media

Blijf eenvoudig op de hoogte en doe mee met leuke winacties.