Sweet Acid Fruit 20 mm JWE Baits
Sweet Acid Fruit - Freezerbait
0 Reviews | Review toevoegen

✓ Vanaf 10 kilo ✓ Fruit blend ✓ Vrije aminozuren ✓ Zoet en natuurlijke zuren ✓ Hele jaar door inzetbaar ✓ Zeer goede voedingswaarde

€ 62,00
Prijs per 10 kilo

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Heb jij een vraag over dit product?

Stel jouw vraag via:

De Sweet Acid Fruit kunnen we omschrijven als een boilie die compleet en het gehele jaar door in te zetten is. Zowel tijdens korte instant sessies, als tijdens voercampagnes heeft deze boilie zich uiterst goed bewezen. 
 
De Sweet Acid Fruit is een boilie die echt anders is dan wat er gemiddeld verkrijgbaar is op de markt. De buitenkant van de boilie wordt na circa 13 uur in het water te hebben gelegen broos. De boilie gaat dus zonder problemen een nachtje mee. Het voordeel hiervan is dat er een snellere en grotere respons (voedingssignaal) teweeg gebracht wordt. Dat maakt deze boilie ook ideaal voor korte instant sessies én mocht jij graag een voorvoerder zijn, dan kan de Sweet Acid Fruit ook voor behoorlijke chaotische sessies zorgen. Dit komt ook mede, ondanks dat de boilie een zoete touch heeft, door te werken met natuurlijke zuren waardoor de boilie een andere ph waarde krijgt.

Deze boilie bestaat uit een zoete en makkelijk verteerbare basis. Verder voorziet de boilie in een zeer ruime voedingswaarde met de nodige essentiele aminozuren welke ook deels wateroplosbaar zijn. Natuurlijke suikers, vitaminen, mineralen en vezels.  Ook is er een extra vitamine preparaat aan toegevoegd en natuurlijke zuren. De kleur van de boilie kan varieren, dit komt omdat er een natuur product in verwerkt zit welke aan kleur onderhevig kan zijn. Gemiddeld genomen ligt de boilie tegen licht oranje aan. Wij werken niet graag met kleurstof, dus wij passen dit ook niet aan en dit heeft ook geen enkel nadeel op de vangsten.

Natuurlijk wordt er ook flink gebruik gemaakt van liquids. Eén ervan is een extreem zoete en werkende liquid, vergelijkbaar met CSL maar net even wat anders. De boilie is afgerond met een heerlijke blend aan fruit extracten welke ook wateroplosbaar is. 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Aantal

Prijs per 10 kilo (incl. btw)

1 of meer

€ 62,00

2 of meer

€ 61,00

3 of meer

€ 60,00

4 of meer

€ 59,00

5 of meer

€ 58,00

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website maakt gebruik van cookies voor het weergeven van een correcte website en het analyseren van websitegegevens.