Wie is JWE Baits

Onze kijk op boilies en toebehoren

.
JWE Baits is een jonge speler op een grote markt. Het maken van boilies doen wij al sinds onze 13e. Wat begon als een hobby binnen een hobby, werd later een passie. Een streven. Streven naar aas dat net even wat anders was. Boilies die meer vingen, maar belangrijker, betaalbaar waren en vooral bleven vangen.

Boilies zijn er in overvloed en vertrouwen in het aas waar jij mee gaat vissen is het allerbelangrijkste. Wij gaan roepen niet dat wij de beste zijn. Wel leveren wij boilies die net wat anders zijn.

Wij leveren geen keiharde boilies of boilies die 24 uur aan de hair blijven hangen en weinig prikkels afgeven. Onze boilies zijn anders. Een boilie waarvan de buitenkant wat sneller broos wordt. Boilies die zich richten op het snel afgeven van voedselprikkels, maar die tegelijkertijd ook nog een balans hebben in aminozuren, vitaminen, mineralen, eiwitten en vetten. Geen extra toegevoegde feedingtriggers, dat heeft een goede boilie helemaal niet nodig. 

Terugkomend op zachter aas, biedt dit meer voordelen dan wij soms denken en gewend zijn. Hetzelfde geldt voor klein aas dat makkelijker op te nemen is. Een boilie waarvan de buitenkant sneller broos wordt, blijft voortdurend een signaal afgeven. Een bijkomend voordeel is dat als er kleine witvis mee speelt, er door de broze mantel weer voedseldeeltjes in de waterlagen worden verspreid. Heeft het nog een nadeel dat de buitenkant sneller broos wordt? Ja en nee. De kern van onze boilies blijft lang genoeg intact voor een nachtje vissen, maar gaan dus geen 24 uur mee. Hiervoor hebben wij extra harde hookbaits mocht dat nodig zijn. 
.

15 mm boilies

Kleinere boilies kunnen voor flinke chaotische sessies zorgen. Onze 15 mm boilies zijn anders dan de hedendaagse 15 mm boilies.
Wat is er anders aan? Ze zijn uitermate geschikt voor korte, actieve sessies. Natuurlijk ook voor de langere sessies. Omdat wij geen aanpassing in de mix maken, worden ze sneller zacht dan een standaard 15 mm boilie. Doordat de boilies sneller zacht worden, vis (en voer) jij met iets dat nog niet veel toegepast wordt. Gemiddeld worden de 15 mm boilies na 6 uur zachter.

Wij zetten zelf ook graag 15 mm boilies in en voor de nachtelijke uurtjes maken wij gebruik van de hookbaits. Wij leveren bij elke 2,5 kilo een aantal hookbaits mee voor de nachtelijke uurtjes.

 
Kort samengevat staat JWE Baits voor: 
- Constante kwaliteit
- Eerlijke prijzen
- Hoge service
Volg ons op Social Media

Volg ons op Social Media

Blijf eenvoudig op de hoogte en doe mee met leuke winacties.