Creamy Nut als freezer, waarom?

Creamy Nut als freezer, waarom?
De Creamy Nut, een boilie die voor verrassende resultaten kan zorgen, dan al wel gezorgd heeft voor velen!
 
Waarom wordt deze boilie alleen als freezerbait geleverd? Het is niet zomaar een noten boilie. De boilie bevat alleen al 20% tijgernotenmeel, melkderivaten zoals lactalbumine en melkpoeder, pindameel en het alom bekende MilkB concentraat.
 
Een boilie bomvol suikers (o.a. lactose uit de melkderivaten), maar tevens ook een werkende boilie door het gebruik van een zeer riante dosis Brocacel. Niet een typische koolhydraten boilie, al bevat de boilie de nodige vezels (ruw 8,3%), maar ook vrij hoog in eiwitten (ruw 18,32%) en vetten (ruw 12,91%). Mede vanwege het vrij hoge vetpercentage een boilie die goed begint te lopen zodra de watertemperatuur boven de 10 graden uitkomt tot in het late najaar.
 
Een werkende boilie? Ja, na verloop van tijd zal deze boilie gaan zweten. Door de vele suikers en de hoge dosis Brocacel, wat een (deels wateroplosbare) gist extract is en een zeer mooie aanvulling in de voedingswaarde / instant response, zal de boilie wit uit gaan slaan. Nee, wij hebben het hier niet over schimmel! Zweten is een proces dat "normaal" is en gebeurd door een combinatie van een samenstelling van ingrediënten in een hoge dosis. Eigenlijk is de boilie dan op zijn best, maar dit moet je maar net weten!
 
Omdat niet iedereen hier de kennis van heeft, wordt dit al snel als schimmel gezien. Hierom hebben wij besloten deze boilie alleen nog als freezerbait te leveren. Het is mogelijk om de Creamy Nut als shelf life aan te bieden, dit zal echter wel met een minimale afname van 25 kilo zijn, per diameter. Met bovenstaande in gedachten houdend!
      10-04-2018 19:55     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Volg ons op Social Media

Volg ons op Social Media

Blijf eenvoudig op de hoogte en doe mee met leuke winacties.